Kedves leendő vendégeink,

Fontosnak tartjuk, hogy tudásunkat naprakészen tartsuk, ezért rendszeresen járunk továbbképzésekre, előadásokra.

A filozófiánk, hogy egy ember akkor lesz igazán szép, ha belül is egyensúlyban van, ezért a személyre szabott kezelésekkel mindig arra törekszünk, hogy a vendégeink ki tudjanak szakadni a mindennapok gondjaiból és kívül-belül felfrissülve távozhassanak.

Dalma

Kismárton Dalma vagyok,kozmetikus és svédmasszőr.Szegeden végeztem 2012-ben. A szakma alapjait a Maxima-Beauty szépségszalonban sajátítottam el, majd volt szerencsém külföldön is kamatoztatni a tudásomat 7 éven keresztül. Jelenleg egy Szépségklinikán dolgozom, ahol különböző elektrokozmetikai kezeléseke végzünk magyar és külföldi vendégeknek.
Szeretettel várok minden szépülni vágyó vendéget.

Zsófi

2014-ben végeztem a MOSZI kozmetikus iskolában. A szakmát a Szép Arcok Kozmetika négy fantasztikus kozmetikusától tanultam, ahol rengeteg tapasztalatra tettem szert. Jelenleg Budapesten (XI. kerület), a Beauty Land családias hangulatú szépségszalonban dolgozom, egy fodrász, és egy körmös kolléganő társaságában. Sok vendéghez volt szerencsém szerte a világból és ez kiváló alkalmat nyújtott az angoltudásom fejlesztéséhez is.